Advokat i Oslo

Advokat i Oslo er et nytt nettsted som presenterer advokatfirmaer i Oslo-området. Der de fleste advokatguidene kun har lenker til advokatenes websteder, og lite annet informasjon, skal Advokat i Oslo vise utfyllende informasjon om advokatkontoret. For eksempel prisinformasjon og hvilke rettsområder advokaten jobber med. På den måten blir det lettere for den som trenger advokathjelp å sammenlikne firmaene og velge det kontoret som virker mest egnet til å hjelpe klienten med hans juridiske problem.

Advokat i Oslo Webstedet er enkelt å bruke. Man trykker først på det rettsområdet man trenger hjelp til (i høyre marg), for eksempel Arbeidsrett. Der vil man finne en liste over alle advokatene i databasen som jobber med arbeidsrett.

For deg som skal markedsføre et advokatfirma i Oslo og omegn er det helt gratis å legge inn virksomheten her. De fleste besøkende kommer fra Google på uttrykk som “advokat oslo”, “advokat i oslo” og “advokat oslo [rettsområde]”, samt fra kataloger under kategorien Advokater. Med andre ord er det svært målrettet trafikk. Det er for øvrig helt gratis å legge til advokatfirmaet.