Anmelder billettservice etter AC/DC rot

Jeg har nå endelig skaffet meg billetter til ACDC-konserten på Telenor Arena. Dette tror jeg iallefall, for serverne klikket rett etter jeg fikk kjøpsbekreftelse på mail. Jeg satt klar fra klokken 0700, men det kan virke som om de tekniske løsningene på serveren til Billettservice ikke tar hensyn til hvor lenge man har prøvd å loade webstedet. Vg.no melder om at serverne til billettservice har vært nede, og på Diskusjon.no er det en egen tråd der desperate fans melder om nederlag på nederlag.

En av disse går så langt at han i en konkret, utvetydig post klart gir uttrykk for at han ønsker å sette rettsvesenet på saken:

“alle vill ha, men hater idiotiske systemet som billettservice bruke dei skulle nesten blitt anmeldte fAr A lure folk til at systemet funke :P” – TJ-nome87

Det er utvilsomt at TJ-nome87 vil gjøre alvor av å straffeforfølge Billettservice. Spørsmålet er snarere om han også ønsker å gå til sivilt søksmål for belastningen hendelsen har påført ham, you know, menerstatning eller hva det enn heter jegvetdafaenjegharikkehatterstatningsrettpå3år. Lykke til iallefall!